fbpx
Skip to content Skip to footer
5 februari 2024 @ Concept55

Hoe extra beleving toevoegen aan je behandelingen & marketing?

Resultaten zijn belangrijk wanneer het op huidverbetering aankomt, maar potentiële klanten zijn ook vaak op zoek naar een vorm van beleving. Even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse rush kan wonderen doen. 

Maar hoe zorg jij nu voor extra beleving tijdens de ontvangst van je klant en je behandelingen, maar ook op je social media?  

Wendy van PURE Beauty Face Towels en ik bundelen onze krachten voor een dag vol beleving! Ook Amber, fotografe van Studiocreav is van de partij om je vragen te beantwoorden & een leuke foto van jou te maken.  

 

Waarom deze masterclass?

Wendy van PURE Beauty Face Towels weet als geen ander wat beleving is. Voor haar eigen instituut ging ze op zoek naar dé ideale doekjes om te gebruiken tijdens behandelingen. Na heel wat teleurstelling, bracht ze haar eigen textiel op de markt uit ultrazachte bamboestof.  

Tijdens deze dag geniet je van 2 verschillende delen:

– Wendy heeft het over de Customer Journey van je klant. De reis die je klant maakt vanaf het moment dat ze van je hoort tot het moment dat ze bij je buiten gaat en zelfs daarna. Deze reis wordt onder de loep genomen om je klant een betere beleving te bieden en meer omzet te creëren. Hierbij wordt het gebruik van het ultrazachte bamboetextiel geïntegreerd. Er wordt geen specifiek ritueel aangeleerd, maar verschillende rituelen en technieken zodat je je eigen concept kan creëren en een unieke behandeling kan aanbieden en regelmatig kan aanpassen om wat afwisseling te voorzien. Klanten houden nu eenmaal van vernieuwing.

– Daarnaast heb ik het over het doortrekken van beleving naar jouw kanalen (social media, website,…). De dag van vandaag worden we overladen met commerciële boodschappen. Hoe kan jij ervoor zorgen dat klanten die beleving al voelen wanneer ze jou tegenkomen op social media? En nog belangrijker: hoe zorg je voor een herkenbare stijl

Amber, fotografe voor de beautysector van Studiocreav staat jou ook bij nadien indien je vragen hebt. Zij zal na de masterclass een leuke foto van je maken, zodat jij direct leuke content hebt om te delen! 

Wat kan je verwachten van 5 februari 2024?

Een masterclass vol tips die je direct kan inzetten. 

-Je geniet bovendien van een lekker ontbijt, een gezonde lunch en lekkere snacks. Culinaire verwennerij gegarandeerd!

-We zetten beleving direct om in de praktijk, want Amber van Studiocreav maakt een mooie foto van jou die jij achteraf kan delen na het event. Handig! 😉  Zij zal je na de sessies net zoals ons ook bijstaan indien je vragen hebt. 

Voor wie is deze masterclass?

  • Voor huidexperten die hun behandelingen en kanalen  naar een nog hoger niveau willen tillen. 
  • Voor huidexperten die in het nieuwe jaar voor dé ultieme beleving willen gaan. 

Praktische details

  • Datum: Maandag 5 februari 2024 
  • Hoe laat? 9u30 – 17u 
  • Locatie: Concept 55 (Molenstraat 55, Keerbergen)
  • Tarief: €435 (excl. btw)
  • 13 plaatsen beschikbaar
Veelgestelde vragen

Is er parking aanwezig? Ja, er is parking aanwezig. Je mag zowel op de parking zelf, als de groene strook voor onze woning parkeren. Ook in de straat zelf is toegelaten. 

Hoeveel bedraagt de investering?  Je investering voor deze dag rond beleving bedraagt  €435 (excl. btw). Dit is inclusief ontbijt, lunch, onbeperkte dranken, masterclass en advies van 3 experts in hun eigen vakgebied. 

Kan ik een factuur ontvangen? Ja dat is mogelijk! Nadat jij je betaling hebt afgerond, ben je ingeschreven én ontvang je een factuur per mail. Vergeet zeker je BTW-nummer niet op te geven.

Hoe controleer ik of mijn inschrijving volledig is? Enkel wanneer  je betaling gelukt is, ontvang je een bevestigingsmail. Geen mailtje ontvangen? Neem contact op: elien@littlelouvain.com

Wat als ik mij heb ingeschreven en ik er dan toch niet bij kan zijn? Je kan kosteloos annuleren tot een week voor de dag. Daarna kan je niet meer annuleren en wordt er geen terugbetaling meer gedaan. Je kan wel iemand in jouw plaats laten komen (uit de beautysector).  

Een blik achter de schermen tijdens vorige dagen

Heb je nog vragen?

 

Neem gerust contact op: elien@littlelouvain.com

Wij kijken er al enorm naar uit!