fbpx
Fotografie in kampenhout

Productfotografie en persoonlijke shoots
voor ondernemers

Iets meer dan drie jaar geleden startte ik als freelance social media manager, toen ging het mij vooral om het ‘posten’ van content. Maar in die drie jaar viel me iets op: de meeste bedrijven hebben amper of geen persoonlijke foto’s.

Als je wilt opvallen in die grote massa aan commerciële boodschappen, dan zijn persoonlijke foto’s en sterk beeldmateriaal nochtans van groot belang. Daarom leg ik nu de focus op contentcreatie, waarbij ik voor bedrijven zowel foto’s maak als teksten schrijf voor hun kanalen, nieuwsbrieven of blogs.

photoshoot beautysector

Persoonlijke shoot

Om de zoveel maanden ga ik langs bij klanten voor een persoonlijke shoot. Tijdens de shoot sta jij centraal.

Ik maak op voorhand een moodboard en planning zodat we perfect weten welke richting we uit willen. Het enige wat jij moet doen is zorgen voor enkele outfits, ik doe de rest!

Het resultaat: spontane foto’s waarin we de persoonlijkheid van jou en je bedrijf in de kijker zetten.

productfotograaf kampenhout

Productfotografie

Hoe fijn zou het zijn om elke maand genoeg foto’s te hebben zodat je nooit zonder inspiratie zit?

Elke maand maak ik voor verschillende bedrijven foto’s, zij contacteren me wanneer ze beeldmateriaal nodig hebben en ik doe de rest. De foto’s maak ik op mijn kantoor en krijg je dezelfde week nog aangeleverd.

Denk aan feestdagen zoals kerst, Valentijn of Moederdag.
Of algemene sfeerbeelden van de producten.

2 opties:
– Foodfotografie (bedenken recept, het maken, foodstyling, schrijven blog)
– Productfotografie in mijn studio: voor ondernemers die af en toe foto’s nodig hebben (sfeerbeelden)

De prijs voor een shoot op jouw locatie

Ik werk met vaste pakketprijzen per aantal uur en aantal beelden. (inclusief een moodboard (eerste shoot) + planning) * exclusief btw en vervoerskosten (0,40/ km, heen en terug)

Voor bedrijfsshoots:* minimum 1u30 boeken.

  • Prijs voor 1u30 foto’s nemen is 315 euro exclusief btw en vervoerskosten. (Of 215 euro excl. btw bij social media beheer pakketten)
  • Minstens 40 foto’s inclusief nabewerking, meestal een pak meer
  • Diezelfde week aangeleverd.
  • Een tip: boek een dubbele shoot van 3 uur, zo heb je meer content voor een langere tijd en kunnen we eventueel ook wat videomateriaal opnemen.

Let op: vanaf juni 2021 komt er voor shoots die zich verder dan 40 km van mijn thuisadres in Kampenhout bevinden een bedrag bij afhankelijk van de reistijd. (0,55 cent/km , heen en terug) voor de km’s boven de 40 km. ( Bovenop de kilometervergoeding van 0,40 cent/ km) Een tip: boek direct een dubbele photoshoot zodat je voldoende beelden hebt voor langere tijd. Dan spaar je telkens één rit uit.  

Persoonlijke shoot

Persoonlijke foto’s zijn ontzettend belangrijk als je wil groeien op social media. Als je af en toe een persoonlijke foto deelt, dan ontdekken potentiële klanten het gezicht achter een bedrijf. Het zorgt voor vertrouwen en hierdoor werk je ook aan een band met al jouw fans en klanten.

 

Hoe werkt dat?

– We stellen op voorhand een planning op zodat we weten welke foto’s we gaan trekken. Denk aan een foto aan je bureau, eentje waar je bezig bent met producten (of je diensten), een portret,…

– Op voorhand bepalen we welke outfits je zal aandoen. Let op: als je voor een heel jaar genoeg content wil, dan heb je dus wel enkele outfits nodig. Minstens 15 verschillende opties (zo kan je bijvoorbeeld verschillende t-shirts klaarleggen)

– We maken de foto’s: De shoot duurt 1u30 of 3 uur, zodat we genoeg tijd hebben om de foto’s te nemen.

Foodfotografie

Naast beauty en mode werk ik voor een aantal foodklanten. Ik bedenk en maak elke maand verschillende recepten. Daarnaast schrijf ik blogs en stuur ik mailings uit voor mijn klanten.

Het voordeel? Je hebt elke maand leuke content op je blog, en je hoeft er zelf niet mee bezig te zijn.

Contacteer me vrijblijvend voor mijn prijslijst: elien@littlelouvain.com
Ik stel graag een vast pakket voor je samen zodat je steeds weet wat je krijgt en wat het kost.

De mogelijkheden

– Lijst met mogelijke recepten en het uitwerken van de recepten
– Foto’s van de recepten (volledig met de look & feel van jouw bedrijf)
– Het schrijven van blogartikels en het uitsturen ervan.
– Opstellen van mailings om bezoek naar je blogartikel te trekken.

Foto’s voor Joy of Matcha www.joyofmatcha.com

productfotografie voor ondernemers

Foto's in de studio

Heb je af en toe sfeerbeelden nodig van jouw producten? Dan zijn foto’s in mijn studio ideaal voor jou.

Je levert de producten aan, op voorhand stellen we een moodboard op via Pinterest zodat we de stijl van de foto’s bepalen.

Prijs? Vanaf €198 exclusief btw voor 15 foto’s (verschillende settings.) Je mag me uiteraard steeds je wensen doorsturen en dan stel ik een prijs op maat van je noden op.

Enkele van mijn projecten voor klanten

fotografe voor vrouwelijke ondernemers

Neem vrijblijvend contact op

Beschikbare data voor shoots

Wil je graag een shoot inplannen? 

Dan kan dat vanaf juni 2021! 

Let op: vanaf juni 2021 komt er voor shoots die zich verder dan 40 km van mijn thuisadres in Kampenhout bevinden een bedrag bij afhankelijk van de reistijd. (€0,55 cent per km, heen en terug excl btw, bovenop de huidige kilometervergoeding van 0,40 cent/ km) En dit uiteraard voor de km's boven de 40 km. Een tip: boek direct een dubbele photoshoot zodat je voldoende beelden hebt voor langere tijd. Dan spaar je telkens één rit uit.