fbpx
Fotografie in kampenhout

Productfotografie en persoonlijke shoots
voor ondernemers

Een beeld zegt meer dan woorden. Het is natuurlijk belangrijk dat iedere foto of video volledig uitstraalt waar jij voor staat. Daarom heb ik vaste fotopakketten waarmee ik ondernemers help om hun online visibiliteit te versterken.

Vanaf 2022 neem ik enkel nog shoots aan in Vlaams-Brabant. Wil je zeker zijn van je plaats? Boek je shoot op tijd in. Voor mijn vaste klanten verandert er uiteraard niets.

Persoonlijke shoots (ook video's voor Reels zijn mogelijk)

Persoonlijke foto’s zijn ontzettend belangrijk als je wil groeien op social media. We kopen bij mensen, niet bij bedrijven.

Hoe werkt dat?

– We stellen op voorhand een planning op zodat we weten welke foto’s we gaan trekken. Denk aan een foto aan je bureau, eentje waar je bezig bent met producten (of je diensten), een portret,…

– We maken de foto’s: De shoot duurt minimum 3 uren zodat we genoeg tijd hebben om de foto’s te nemen. Een tip: boek een dubbele photoshoot zodat je voldoende content hebt voor langere tijd.

Productfotografie

Van beauty tot lifestyleartikels: ik zorg ervoor dat ondernemers iedere maand genoeg foto’s hebben van hun producten.

We starten met een moodboard om die look & feel vast te leggen. Daarna ga ik voor jou aan de slag.

Contacteer me vrijblijvend voor een voorstel op maat: elien@littlelouvain.com
Ik stel graag een vast pakket voor je samen zodat je steeds weet wat je krijgt en wat het kost.

De prijs?

Ik werk met vaste pakketprijzen per aantal uur en aantal beelden. (inclusief een moodboard (eerste shoot) + planning) * exclusief btw en vervoerskosten (0,40/ km, heen en terug)

Voor bedrijfsshoots:* minimum 3 uren boeken.

 • 3 uren = €580 excl btw etc,  4 uren = €710 excl btw, 5 uren = €810 excl btw (prijs exclusief vervoerskost van €0,40 per km) (voor klanten met een social media beheer pakket geldt een verlaagd tarief).
 • Minstens 90 foto’s aangeleverd bij 3 uren shoot, meestal een pak meer.
 • Diezelfde week aangeleverd.
 • Een tip: boek een shoot van 4 of 5 uur, zo heb je meer content voor een langere tijd en kunnen we eventueel ook wat videomateriaal opnemen.

Let op: shoots die zich verder dan 40 km van mijn thuisadres in Kampenhout bevinden, daar komt een extra bedrag bij afhankelijk van de reistijd. (0,55 cent/km , heen en terug) voor de km’s boven de 40 km. ( Bovenop de kilometervergoeding van 0,40 cent/ km) Een tip: boek direct een dubbele photoshoot zodat je voldoende beelden hebt voor langere tijd. Dan spaar je telkens één rit uit.  

fotografe voor vrouwelijke ondernemers

Neem vrijblijvend contact op

  IG
  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen verbonden account.

  Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

  Beschikbare data voor shoots

  Aangezien er veel vraag is naar de shoots, heb ik besloten om voor persoonlijke shoots enkel nog shoots aan te nemen in Vlaams-Brabant en Mechelen, en dit als deel van een social media pakket.  Productshoots kunnen natuurlijk wel geboekt worden, aangezien ik producten in mijn studio trek. 

  Ben je klant voor mij voor jouw social media? Dan verandert er uiteraard niets voor jou. 

  De shoots zijn volzet tot februari 2022, daarna kunnen er weer afspraken gemaakt worden.