fbpx
Fotografie in kampenhout

Productfotografie en persoonlijke shoots
voor ondernemers

Iets meer dan drie jaar geleden werd ik freelance social media manager, toen ging het mij vooral om het ‘posten’ van content. Maar in die drie jaar viel me iets op: de meeste bedrijven hebben amper of geen persoonlijke foto’s.

Als je wilt opvallen in die grote massa aan commerciële boodschappen, dan zijn persoonlijke foto’s en sterk beeldmateriaal nochtans van groot belang. Daarom leg ik nu de focus op contentcreatie, waarbij ik voor bedrijven aan de slag ga.

persoonlijke content op social media

Persoonlijke shoot

Om de zoveel maanden ga ik langs bij klanten voor een persoonlijke shoot. Tijdens de shoot sta jij centraal.

Ik maak op voorhand een moodboard en planning zodat we perfect weten welke richting we uit willen. Het enige wat jij moet doen is zorgen voor enkele outfits, ik doe de rest!

Het resultaat: spontane foto’s waarin we de persoonlijkheid van jou en je bedrijf in de kijker zetten.

productfotograaf kampenhout

Productfotografie

Hoe fijn zou het zijn om elke maand genoeg foto’s te hebben zodat je nooit zonder inspiratie zit?

Elke maand maak ik voor verschillende bedrijven foto’s, zij contacteren me wanneer ze beeldmateriaal nodig hebben en ik doe de rest. De foto’s maak ik op mijn kantoor en krijg je dezelfde week nog aangeleverd.

Denk aan feestdagen zoals kerst, Valentijn of Moederdag.
Of algemene sfeerbeelden van de producten.

Prijzen

Ik werk met vaste pakketprijzen per aantal uur en aantal beelden. (inclusief een moodboard + planning) * exclusief btw en vervoerskosten

Voor bedrijfsshoots:* minimum 1u30 boeken.
Prijs voor 1u30 foto’s nemen, +- 40 foto’s inclusief nabewerking is 260 euro exclusief btw en vervoerskosten. Ben je ook klant bij mij voor je social media kanalen (pakketten voor beheer)? Dan is het pakket €200 exclusief btw en vervoerskosten. Heb je graag dubbel zoveel foto’s? Stuur me vrijblijvend voor een offerte op maat.

Voor productshoots in mijn studio:
Voor 1 uur foto’s nemen inclusief nabewerking en minimum 15 foto’s: vanaf €150 exclusief btw * prijs hangt samen met het aantal gewenste settings.

Enkele van mijn projecten voor klanten