fbpx
Skip to content Skip to footer
[vc_row][vc_column][vc_column_text]GDPR zorgt ervoor dat elke website (ook blogs) hun data moeten beschermen. Littlelouvain hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Uw privacy wordt steeds gerespecteerd.  In deze privacy verklaring wil ik daarom transparant zijn en u de juiste informatie verschaffen. Littlelouvain houdt zich in alle gevallen aan de wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordering Gegevensbescherming.

 

Dit zorgt ervoor dat:

  • uw persoonsgegevens verzamelt worden voor een goede communicatie tussen u en mezelf.
  • De gegevens enkel gebruikt worden voor doeleinden die in deze privacy verklaring omschreven zijn.
  • Er geen gegevens worden doorgegeven aan andere partijen, enkel als dit nodig is in het kader van onze samenwerking.

 

Indien u vragen heeft kan u me altijd contacteren via onderstaande gegevens:

Little Louvain Comm V
Elien Voets
elien@littlelouvain.com

 

De manieren waarop ik data verzamel:

  • Via blog posts wanneer u een reactie achterlaat op mijn artikels (namen, e-mails, IP)
  • Google Analytics
  • Wanneer mensen zich inschrijven om e-mails te krijgen wanneer ik een nieuwe blog schrijf. U kan zich op ieder moment uitschrijven via de link onderaan elke mail.
  • Via mijn contact formulier

 

Hoe ik de gegevens gebruik:

Ik deel geen informatie met andere partijen en ik gebruik de data niet voor andere doeleinden. Het is alleen bedoeld om e-mails te sturen naar volgers wanneer ik een nieuwe post heb gedeeld. Daarnaast gebruik ik Google Analytics om een beter beeld te krijgen van mijn lezers. Dit enkel zodat ik een beter beeld krijg van mijn lezers en dan betere content kan schrijven voor hen.

 

 

Cookiebeleid

Informatie over cookies

Littlelouvain.com gebruikt cookies  om jouw gebruiksvoorkeuren te onderscheiden van die van andere gebruikers. Hierdoor kunnen we jou een betere ervaring bieden en de website optimaliseren. De recente wetswijziging zorgt ervoor dat het verplicht is om toestemming te vragen aan gebruikers om hun cookies op te slaan en te gebruiken.

 

Wat is het? 

Een cookie is een bestand die wordt opgeslagen in jouw browser of harde schijf waardoor wij jouw voorkeuren kunnen onthouden.

Wij hebben eerst jouw toestemming nodig en deze wordt gevraagd wanneer je voor het eerst de website opent.

 

Soorten cookies

Op Littlelouvain.com wordt er gebruik gemaakt van 6 cookies.

 

Jouw toestemming

Door onze Website te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies. Om onze Website optimaal  te  kunnen  gebruiken  dien  je  die  cookies  te  aanvaarden. Dit kan  via  je
browserinstellingen.Je kan deze cookies blokkeren door je browserinstellingen aan te passen waardoor cookies geweigerd worden. Het kan dan wel zijn dat je bepaalde delen van littlelouvain.com niet kunt zien.

 

Wilt u dat ik uw gegevens verwijder?

U heeft het recht op inzage en op correctie/ verwijderen van de gegevens. Neem daarvoor contact met me op via elien@littlelouvain.com  Mocht u een klacht hebben contacteer me dan via dit e-mailadres.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]