fbpx

Focus op social media beheer
& contentcreatie

Geen tijd voor social media en online marketing? Geef het uit handen, zodat jij je kan concentreren op de core business van je bedrijf. Daarnaast zorgen we er samen voor dat de juiste content verschijnt op deze kanalen. Dit doe ik aan de hand van vaste fotografie pakketten en flexibele copywriting-abonnementen.

SOCIAL MEDIA BEHEER OP MAAT VAN JE BEDRIJF

Elke week social media posts bedenken en inplannen, het kost toch heel wat tijd. Daarom beheer ik de social media kanalen van verschillende klanten.

De voordelen:
– Je spaart heel wat tijd uit, zo heb je meer tijd over voor belangrijke zaken.
– Je krijgt een marketingkalender waarin de posts voor een langere tijd vastliggen.
– Via een vast pakket weet je wat ik voor jou doe, en wat het kost.
– Je werkt aan naamsbekendheid op social media.
social media pakket

VASTE BLOG EN MAILING ABONNEMENTEN

Vind je het schrijven van mailings of blogs lastig? Of geen zin om steeds opnieuw tijd te moeten steken in het schrijven van teksten? Via mijn vaste pakketten weet je altijd wat je krijgt en hoeveel dat kost.

MIJN ERVARING

Na mijn opleiding marketing-communicatie startte ik als eindredacteur en journalist bij een Belgisch magazine. Interviews afnemen, teksten schrijven en het nalezen en corrigeren van teksten behoorden op dat moment tot mijn takenpakket.

Nu werk ik vooral voor klanten in de beauty, mode of lifestyle sector.

FOTOGRAFIE

Een sterke tekst? Check! Teksten zijn belangrijk maar je moet ook nadenken over het juiste beeldmateriaal, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. We zijn visueel ingesteld en onze aandacht gaat meestal direct naar een foto, daarom is beeldmateriaal zo belangrijk.

Ik verzorg elke maand de product shoots van meerdere klanten. Productfotografie en persoonlijke shoots met veel lichtinval zijn mijn specialiteit.

The Fashion Store shoot

Besteed je graag je volledige online marketing uit?

social media workshops voor ondernemers bedrijven

Ga dan voor een volledig online marketing pakket. In een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we na wat jij nodig hebt. Het aantal social media posts, mailings, blogs en advertenties wordt vastgelegd in een maandelijks pakket. Dit kan je zelf nog aanvullen met een photoshoot, wanneer je nood hebt aan beeldmateriaal.

Voorbeeldpakket

3 social media posts per week, 2 blogs en 2 mailings per maand: vanaf €440 excl btw per maand. (Prijs van blogartikels is afhankelijk van de lengte).

Ik stel graag iets op maat van jouw bedrijf op

Stuur me een mailtje en dan hoor je snel iets van mij.

remarketing_ wat zijn de voordelen_