fbpx
Social media uitbesteden

Focus op social media beheer
& contentcreatie

Ik beheer de social media kanalen van verschillende ondernemers zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Daarnaast zorgen we er samen voor dat de juiste content verschijnt op deze kanalen. Dit doe ik aan de hand van fotografie pakketten en korte maar krachtige teksten.

8 tips om hoger te ranken in zoekmachines zoals Google

Social media

Tegenwoordig zit bijna elk bedrijf op social media. Je kan er niet meer omheen. Het gevolg is wel dat jouw potentiële klant overladen wordt met commerciële boodschappen en je dus best opvalt in de massa.

Na een eerste vrijblijvend gesprek zet ik een marketingkalender op zodat we steeds genoeg content hebben klaarstaan. Zo kan jij je focussen op je bedrijf, ik doe de rest!

COPYWRITING

In 2018 was ik eindredacteur voor een Belgisch magazine. Naast het schrijven van teksten zorgde ik ervoor dat het eindresultaat tip top in orde was.

Ik focus vooral op blogs, teksten voor social media posts en e-mailmarketing.

E-mailmarketing

Uit onderzoek blijkt dat we onze gsm vooral gebruiken voor het lezen en versturen van e-mails. De return on investment is vaak veel hoger: terwijl posts op social media snel in de massa verdwijnen, wordt een e-mail vaak meerdere keren geopend. Daarnaast is het direct gericht naar jouw (potentiële) klant, en kan je het dus enorm personaliseren.

Via e-mailmarketing zetten we een sales funnel op waarbij we leads van naamsbekendheid naar verkoop leiden.

The Fashion Store shoot

FOTOGRAFIE

Een sterke tekst? Check! Teksten zijn belangrijk maar je moet ook nadenken over het juiste beeldmateriaal, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. We zijn visueel ingesteld en onze aandacht gaat meestal direct naar een foto, daarom is beeldmateriaal zo belangrijk.

Ik verzorg elke maand de product shoots van meerdere klanten. Productfotografie en sfeerbeelden zijn mijn specialiteit.