fbpx
social media workshop vlaams-brabant

Wat houdt dit in?

offline of online gesprek
nulmeting en verbeterpunten
Adviesgesprek of workshop (1)

KIES JOUW SESSIE: OFFLINE/ ONLINE

Jij kiest volledig de inhoud van ons gesprek of de workshop.  Contacteer me via mail voor een vrijblijvend voorstel. Zowel online als offline sessies zijn mogelijk op jouw gewenste locatie. Mijn workshops geef ik meestal hier in de presentatieruimte in Kampenhout, maar ik kom ook langs bij bedrijven.

NULMETING/ VERBETERPUNTEN

Na het vastleggen van de meeting stuur ik je, indien nodig, een gepersonaliseerde vragenlijst door. Dit is enkel voor workshops op maat. Aan de hand van deze vragen weet ik exact wat jij nodig hebt en stel ik een presentatie op maat op.

ADVIESGESPREK

De laatste en belangrijkste stap: het adviesgesprek (online/offline) of een workshop voor jouw bedrijf. Ik kom graag op locatie en leer jouw medewerkers alles over online marketing. Ik geef meestal eerst de theorie en dan gaan we zelf aan de slag.

De opties

social media workshops voor ondernemers bedrijven
Workshop op maat

COACHING PER THEMA

Speciaal voor het nieuwe jaar heb ik verschillende coachings uitgewerkt:

 1. Workshop marketing van A tot Z. De volgende zaken komen aan bod: Vind jouw identiteit: huisstijl en USP’s, Het belang van een online strategie: doelgroepen, doelen en kanalen, De marketing/ contentkalender,  E-mailmarketing/ sales funnel, De rol van social media (Facebook, Pinterest, Instagram en LinkedIn),  De juiste content op social media (Fotografie, Copywriting), Remarketing en persona’s: lookalike, Statistieken opvolgen, Influencer marketing
 2. Workshop Reels maken. Reels zijn nog relatief nieuw op Instagram, daarom is dit type video nog belangrijker dan een IGTV video. In deze coaching leer je hoe je een perfecte video maakt, en wat de voordelen zijn.
 3. Workshop: groei je mailinglijst. Wil je in 2021 op automatische piloot de mailadressen van potentiële klanten verzamelen? Dan is deze workshop iets voor jou. Na deze coaching weet je hoe het verder moet.
 4. Coaching Canva. Geen idee hoe je meer consistentie steekt in je social media? En wil je graag een huisstijl uitwerken? Dan is deze coaching ideaal.

 

Uiteraard kan je ze ook allemaal combineren en verspreiden over meerdere maanden.

Prijs per coaching van 2 uur €250 exclusief btw, je krijgt de presentatie doorgestuurd. Wil je een uurtje bijboeken om bijvoorbeeld zelf aan de slag te gaan met Reels? Dan is de prijs €300 excl btw.

COACHINGTRAJECT 

Wil je meer leren over verschillende onderwerpen of je volledige online marketing? Dan is een coachingtraject iets voor jou! Je geeft me op voorhand je wensen door en aan de hand van een vragenlijst weet ik exact wat ik voor jou kan samenstellen. We werken een aantal maanden intensief samen aan de hand van een planning, zo weten we aan welke zaken we iedere maand werken.

 • Ik stel een rapport samen op basis van jouw noden.
 • Je krijgt dat rapport na de meeting ook toegestuurd.
 • Elke maand bespreken we een bepaald thema en krijg jij een stappenplan hoe je er verder mee moet.

Prijs: vanaf €250 excl btw per maand voor 2 uren (afhankelijk van het onderwerp en het aantal maanden) * prijs voor online coaching of in de vergaderruimte in Kampenhout.

Betaling gebeurt in delen, net voor elke coachingsessie.

COACHING OP MAAT

Wil je een volledige presentatie op maat van jouw bedrijf?
Dan is dat mogelijk vanaf €300 excl btw. Je krijgt de presentatie dezelfde week ook toegestuurd

social media workshops voor ondernemers bedrijven (2)

BRAINSTORMSESSIE (ENKEL TE BOEKEN ALS DEEL VAN EEN SOCIAL MEDIA BEHEER PAKKET)

Heb je nood aan advies en een partner die met jou meedenkt over campagnes en groei? Dan boek je best een content sessie.

Je kan zo’n sessie maandelijks inplannen of bijvoorbeeld één keer per drie maanden. Wat doen we in een content sessie?

 • We denken samen over campagnes
 • We brainstormen over mogelijke content voor de volgende maanden
 • We stellen je marketingkalender op.
 • Ik vertel je wat je kan verbeteren.
 • Of je mag al je vragen stellen.

Zo’n sessie kan enkel online, je boekt afhankelijk van je wensen 1 of meerdere uren. Prijs per uur: €60 exclusief btw.

Online coachingsessie

1 UUR VRAGENRONDE

Ben je geen klant bij mij voor je social media kanalen, maar heb je toch heel wat vragen? Dan kan je 1 uurtje vragenronde boeken. Je stuurt me op voorhand met welke vragen je zit en we bespreken het tijdens een online Zoomsessie.

 

Prijs? €100 excl btw voor 60 minuten gesprek.
Voor 1 u 30 is dat €150 exclusief btw

Review tevreden klant online marketing

Ontdek een antwoord op al jouw vragen

Wat is het verschil tussen een coaching en een coachingtraject?

Een coaching is één moment waarop we samenkomen en ik meer uitleg geef over een bepaald thema. Een coachingtraject zijn meerdere coachings verspreid over een aantal weken/ maanden, dit is ideaal als je graag over je volledige online marketing bijleert.

Hoe lang duurt zo'n coaching, en waar vindt die plaats?

Een coaching duurt minimum 2 uren, maar je kan altijd een uurtje bijboeken. (afhankelijk van het onderwerp). De coachings vinden plaats in de presentatieruimte in Kampenhout, of online (ik kan mijn scherm delen)

Wat leer je tijdens een coaching?

Je kan kiezen voor één van mijn algemene coachings, of kies voor een coaching op maat. Als je een coaching op maat kiest, dan krijg je een antwoord op al jouw vragen/ kijken we samen naar de dingen waar je problemen ondervindt.

Voor een coaching op maat krijg je van mij een vragenlijst via mail. Op basis van deze vragenlijst kan ik de coaching voorbereiden.

Wat is inbegrepen?

Tijdens de coaching overlopen we een presentatie, die je na de coaching ook via mail krijgt. Heb je gekozen voor een coaching op maat? Dan bevat die presentatie heel wat voorbeelden op maat van jouw bedrijf.

De prijs?

€250 excl btw voor één van mijn coachings, of €300 excl btw voor een coaching op maat. Zo’n coaching op maat vraagt namelijk meer voorbereidingstijd omdat de hele presentatie wordt samengesteld op maat van jouw bedrijf.

Kan ik na de coaching nog vragen stellen?

Ja zeker, je mag de week na de coaching nog je vragen doorsturen via Whatsapp. Let wel op: stuur me direct al jouw vragen door, dat werkt veel prettiger dan iedere dag één vraag door te sturen :-).

Na die week kan je nog een uurtje vragenronde bijboeken indien gewenst, dit is aan verlaagd tarief van €80 voor klanten die een coaching gevolgd hebben.

Ik wil na de coaching begeleiding

Als je doorheen het jaar begeleiding wenst, dan kan je na de coaching gebruik maken van mijn urenpakket. Je koopt 1 of meerdere uurtjes aan voor begeleiding doorheen het jaar (zie diensten).

Wat is de bedoeling van een coaching?

Het is echt de bedoeling dat jij weet hoe het verder moet. Het is dus niet alleen maar ‘theorie’ of de basis, we gaan echt veel dieper in op bepaalde zaken. Daarnaast lever ik ook graag een concreet stappenplan aan, zodat je zelf aan de slag kan. Je hebt namelijk niets aan een coaching als je niet weet hoe je het in de praktijk omzet. 🙂

Alleen maar bruikbare tips en feedback dus, zodat jij je zaak samen met mij kan laten groeien.

Vraag vrijblijvend je workshop aan