fbpx
freelance marketeer leuven voor ondernemers

Mijn naam is Elien, ik ben online marketeer en werk voor verschillende ondernemers in België en Nederland, en nog specifieker voor de beauty, mode, food en lifestyle industrie.

Dit wil zeggen dat ik de kanalen van deze ondernemers beheer zodat zij zich kunnen focussen op hun bedrijf. Dit gebeurt allemaal via een vast maandelijks pakket.  Daarnaast zorg ik ook voor de invulling (denk aan fotografie en teksten.) 

Naast het beheer kunnen bedrijven ook bij mij terecht voor adviesmeetings en workshops. Via coachingtrajecten leer ik ze hoe ze hun kanalen optimaal kunnen gebruiken. Dankzij mijn specialisatie in marketing-communicatie en mijn ervaring weet ik exact hoe ondernemers de juiste klanten kunnen aantrekken.

 

Ik weet het nog goed: als driejarige was er al een grote interesse voor mode, schoenen en alles wat blinkt. Mijn grootmoeder zei altijd: ” Elien jij bent echt de tweede Imelda Marcos.” Je kent haar wel, deze vrouw heeft zo’n duizend paar schoenen, ook wel een aantal balzalen vol. Oké, ik heb misschien geen duizend paar schoenen, maar het komt toch dicht in de buurt. ;–))  Die liefde zet ik nu dus voort want ik werk enkel voor sectoren waar ik feeling mee heb.

De naam van mijn website, LittleLouvain komt uiteraard van Leuven. Alhoewel ik nu in Kampenhout woon, heeft Leuven een speciaal plekje in mijn hart. Het is de plek waar ik studeerde en mijn grootouders namen me maar al te graag mee naar ’t stad. Op de blog vertel ik je graag meer over hotspots in en rond Leuven. En natuurlijk vind je er ook een aparte rubriek met social media tips.

Veel leesplezier!

littlelouvain social media vlaams-brabant-2
Nhow Rotterdam view

Ben jij actief in de beauty-, mode- of lifestylesector?

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend want het is ontzettend belangrijk dat er een klik is.

Contacteer me gerust voor meer informatie!

Ontdek mijn werk

Ik werk enkel voor kmo’s, omdat ik veel belang hecht aan een persoonlijke aanpak. Benieuwd voor wie ik al mocht werken?

Elien Voets Littlelouvain.com

Neem vrijblijvend contact op