fbpx

Stralen doe je met Nee Make-up

[jg-ffw]

Nee Make-up

[/jg-ffw]

Nieuwe producten van mijn favoriete merken ontdekken, ik vind het heerlijk! Eentje daarvan is dit Glow Serum van mijn favoriet merk Nee Make Up. Ik leerde dit merk voor het eerst kennen tijdens een make-up workshop én ik ben waarschijnlijk een van de grootste fans. Vandaag vertel ik je hier meer over.

 

Nee Make Up

Voor diegenen die Nee Make Up nog niet kennen leg ik kort even uit wat dit merk nu exact biedt. Nee Make Up komt eigenlijk van Italië (Milaan) en je kan de productjes aankopen bij verschillende professionals. Alle producten hebben verschillende voordelen voor de huid. Als je aan make-up denkt, dan zou je niet direct zeggen dat dit voordelen heeft voor de huid. Toch slaagt Nee Make Up erin om make-up te ontwikkelen die ook goed is voor je huid. De producten bevatten bijvoorbeeld vitamine A, C en E én antioxidanten. Dit kan onze huid zowel tijdens de lente, zomer, als herfst én winter gebruiken. Ook belangrijk om te weten: de producten bevatten geen parabenen, olie of parfum.

Zoals ik al zei heb ik Nee Make Up leren kennen tijdens een make-up workshop van Room For Style, mijn favoriete multibrand shop in Mechelen. Je kan alle productjes daar ook aankopen. Zo kocht ik het nude glow serum, een face brush en metallic eye shadow .

[jg-ffw]

nee makeup

[/jg-ffw]

Nude Glow Serum & face brush

Een natuurlijke glow op je kaken, dat wil toch iedereen? Ik heb dit Nude Glow Serum voor het eerst leren kennen tijdens de workshop. Bij dat serum zat ook een borsteltje, waardoor je het perfect kan aanbrengen. Dit leidt tot een natuurlijke glow. je kan het gebruiken op verschillende plaatsen om deze zo een beetje lichter te maken. Eigenlijk gebruik ik dit serum op plaatsen waar normaal de zon op schijnt. Zo breng ik het aan onder mijn wenkbrauwen, op mijn neus en naast mijn neus.

Het serum heeft ook tal van voordelen voor de huid want het bevat onder andere vitamine E.

Prijs serum : €34,50  – Prijs borstel: €45,50

Het Nude Glow Serum vind je hier – face brush hier

Metallic oogschaduw

Deze kleur is geweldig! Perfect voor feestdagen en voor chique gelegenheden. Glitter is de ideale manier om wat glamour toe te voegen aan elke outfit. Glitter en metallic maken alles beter! Je kan deze oogschaduw zowel nat gebruiken (voor een intensere metallic kleur) of droog voor een natuurlijk resultaat. Het blijft goed zitten gedurende de hele dag en zorgt voor een sexy maar verfijnde look.

Prijs: €24   – Shop hier

Ik moet het toegeven: ik was helemaal vergeten foto’s maken toen ik op de workshop was. Het was zo gezellig… oeps! En daarna ging ik naar een feestje, deze foto is genomen na het feestje. Dus je kan je inbeelden dat het resultaat nog veel mooier was daar voor. 🙂

 

[jg-ffw]

Nee makeup

[/jg-ffw]

Note: dit artikel is NIET gesponsord. Het is echt een van mijn favoriete merken waardoor ik het met veel plezier met jullie deel.

Signature blogger

 

 

Meer lezen over huidverzorgingsproducten? Dat kan hier.

 

 


Instagram littlelouvain

Volg:
Elien Voets
Elien Voets

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

3 Reacties

  1. december 13, 2017 / 10:54 pm

    Zien er idd toppertjes uit!??❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − negen =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.