fbpx

Dermopure – Nieuw voor de acnegevoelige huid

Dermopure Eucerin

Wist je dat 80% van de jongeren en 40% van de volwassenen last heeft van acne? Jep, myself included. Ik dacht vroeger altijd dat je vanaf de leeftijd van 20 daar geen last van hebt maar niets is minder waar. Op mijn 22ste heb ik er nu nog steeds af en toe last van. Daarnaast heb ik ook een extreem vette en rode huid, heel vervelend dus! Eucerin kent iedereen ongetwijfeld, dit merk heeft een nieuw gamma van producten ontwikkeld voor de acnegevoelige huid. Omdat ik er zelf ook weleens last van heb ben ik het ultieme proefkonijn. Ik mocht de productjes van Dermopure testen. Benieuwd wat ik ervan vind?

Oké eerst even dit: Er zijn veel productjes die een behandeling tegen acne beloven en dan denk ik direct aan Clearasil. Ik heb als tiener echt véél van die middeltjes geprobeerd en nee, daar heb ik geen goede ervaring mee. Producten tegen acne hebben eigenlijk best een slechte naam, want het zijn agressieve middeltjes die eigenlijk meer kwaad dan goed doen. Dermopure van Eucerin is een nieuwe generatie producten voor de gevoelige huid, de producten zijn mild en dus niet slecht voor de huid! Je kan het dus absoluut niet vergelijken met Clearasil of andere middeltjes.

Het gamma

Het Dermopure- ritueel bestaat uit 2 belangrijke stappen. Stap 1 is het reinigen, om de huid voor te bereiden op verdere verzorging. Er is de Derrmopure reinigingsgel, het micellair water en de scrub. Ik heb de afgelopen dagen mijn gezicht gereinigd met de reinigingsgel en ben best enthousiast! Deze gel bevat Salicylzuur en zorgt voor een milde reiniging van de huid. Spuit wat in je handen, masseer het lichtjes in en spoel af met helder water.

Stap 2 is de verzorging afgestemd op de ernstgraad van de acne. Dit gamma bestaat uit een Matterende Fluid, de K10 Renoverende Huidverzorging en de Aanvullende Verzachtende Crème. Ik heb de Fluid en de Renoverende huidverzorging ontvangen om te reviewen.

De Matterende Fluid gaat acht uur lang het glimmen van de huid tegen en is speciaal ontwikkeld voor de vette huid. Ideaal dus! De Renoverende Huidverzorging pakt puistjes en zwarte puntjes aan doordat het 10% Hydroxy Complex bevat. Dit is het sterproduct van het ganse gamma!

Mijn mening

Zelf heb ik een lastige huid. Ik heb de producten de afgelopen dagen gebruikt en ik ben fan! Ik zie echt een verschil (terwijl ik echt al zoveel geprobeerd heb). Mijn rode plekken in mijn gezicht lijken ook veel kleiner en mijn huid voelt echt zacht en soepel aan na gebruik! Dit gamma is dus een echte topper! Ik ga de productjes zeker nog verder blijven gebruiken.

Heb je zelf last van acne? Bezoek dan eens de site. Op deze website leer je alles over acne en hoe je de toestand van jouw huid kunt verbeteren. Er zijn namelijk verschillende ernstgraden en elke vorm van acne behandel je best op een andere manier.

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief

* indicates required

Kruis dit vakje aan

Uitschrijven kan op elk moment

2 Reacties

  1. Elien
    Auteur
    februari 15, 2018 / 7:57 pm

    Thank you! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zes + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.