fbpx

Me-time: een behandeling wimperlifting bij Esthetiek Femke

Esthetiek Femke

De feestdagen zijn gedaan, deze periode is het altijd superdruk want na kerst en Oudjaar moet ik heel wat schade inhalen. Wat niet wil zeggen dat er geen tijd meer is voor wat me-time. 😉 Een tijdje geleden vertelde ik je al over mijn behandeling endermologie bij Esthetiek Femke in Overijse. Daarnaast ging ik ook langs voor een wimperlifting, waar ik je vandaag graag meer over vertel!

Esthetiek Femke in Overijse

Ik leerde Femke en haar instituut een tijdje geleden kennen en twee weken geleden ging ik er langs voor een behandeling. Altijd wat spannend want je wil uiteraard terechtkomen bij een expert waar je je ook nog eens op je gemak bij voelt. Ik heb in het verleden al wat behandelingen laten doen bij andere instituten waar ik altijd met een slecht gevoel naar buiten ging, spijtig… Maar hier is dit dus helemaal niet het geval! Bij het binnenkomen voelde ik me direct welkom. Zo’n fijn team!

Mijn behandeling kreeg ik van Laura, een spontane en lieve madam die me met open armen ontving.

Eyelash lift and coloring

Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik moest verwachten bij zo’n wimperlifting. Van nature heb ik eigenlijk korte wimpers en door het dagelijks gebruik van mascara is de situatie er niet op vooruitgegaan… Maar wie droomt er nu niet van volle en lange wimpers? Every girl’s dream, right? Mijn vriend daarentegen heeft wimpers om echt jaloers op te zijn, zo lang en vol, en hij plaagt mij er graag mee. 🙂

Wimperlifting geeft in 1 kuur hoogte, lengte en volume aan je wimpers. Het zorgt ervoor dat je blik wijder wordt doordat de wimpers korte of horizontaal ingeplante wimpertjes een krul krijgen. De wimpers worden omhoog gelift in plaats van naar achteren te krullen. Het effect van een wimperlifting blijft zo’n 8 weken zichtbaar, daarna zal het er rustig en vanzelf uitgaan.

De behandeling heeft volgens mij zo’n uurtje geduurd en ik kon niet wachten om het resultaat te zien. Toen ik dan uiteindelijk voor de spiegel stond was ik echt verbaasd, wat een volle blik! Toen ik thuis kwam was iedereen jaloers op mijn volle wimpers, geweldig! 😉 Vroeger droeg ik altijd mascara als ik een meeting had of ergens moest zijn, nu durf ik zonder mascara buiten te gaan.

Ik zou iedereen een wimperlifting aanraden, zeker met de feestdagen zorgt dit voor een instant feestlook.

Informatie

De prijs van een wimperlifting inclusief kleuring bedraagt €80,80.  Meer informatie vind je ook op de website:  http://esthetiek-femke.be/

Wil je een behandeling cadeau doen voor de feestdagen? Dat kan, via de website bestel je gemakkelijk een online cadeaubon voor je mama, zus, vriendin, man of misschien jezelf? Want me-time is zo belangrijk in deze periode!

2 Reacties

  1. Elien
    Elien
    Auteur
    december 21, 2018 / 2:29 pm

    It is! Have you ever had a lash lift? 🙂 Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − twaalf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.