fbpx

Waarom foto’s zo belangrijk zijn voor je bedrijf

Ik heb het vaak over branding en huisstijl. Een duidelijke, consistente stijl is ontzettend belangrijk als je aan de buitenwereld wilt tonen wie jij bent en waar jij voor staat.

Tegenwoordig wordt er vaak beroep gedaan op professionele fotografen die ook echt de ziel van je bedrijf kunnen vastleggen op foto. Ik ga zelf ook om de zoveel maanden langs bij mijn klanten zodat ze weer content hebben klaarstaan om de maanden door te komen.

Heb je geen budget of doe je dat werk liever zelf? Eigenlijk kan iedereen foto’s en video’s maken. In de onderstaande video geef ik een antwoord op vragen die ik vaak krijg.

KANT EN KLARE ACHTERGRONDEN IN VINYL, FLEXIBELE PVC VAN PHOTOGRAPHY BACKDROP CLUB

Wil je zelf graag aan de slag met productfotografie? Dan komen deze oprolbare en afwasbare achtergronden van Photography Backdrop Club waarschijnlijk ook van pas. In mijn video vertel ik je er meer over.

Tip: als je er drie koopt, dan krijg je de derde dus helemaal gratis! Daarnaast krijg je via deze link ook nog eens 15 procent korting op jouw bestelling, dus je bestelt er extra voordelig. Deze samenwerking is niet gesponsord, ik deel de tip met jou omdat ik zelf fan ben. Ik heb ondertussen al een mooie collectie opgebouwd.

Neem een kijkje in de webshop: clubb.to/fromlittlelouvain

Volg:
Elien Voets
Elien Voets

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.