fbpx
Skip to content Skip to footer

Waarom foto’s zo belangrijk zijn voor je bedrijf

Ik heb het vaak over branding en huisstijl. Een duidelijke, consistente stijl is ontzettend belangrijk als je aan de buitenwereld wilt tonen wie jij bent en waar jij voor staat.

Tegenwoordig wordt er vaak beroep gedaan op professionele fotografen die ook echt de ziel van je bedrijf kunnen vastleggen op foto. Ik ga zelf ook om de zoveel maanden langs bij mijn klanten zodat ze weer content hebben klaarstaan om de maanden door te komen.

Heb je geen budget of doe je dat werk liever zelf? Eigenlijk kan iedereen foto’s en video’s maken. In de onderstaande video geef ik een antwoord op vragen die ik vaak krijg.

KANT EN KLARE ACHTERGRONDEN IN VINYL, FLEXIBELE PVC VAN PHOTOGRAPHY BACKDROP CLUB

Wil je zelf graag aan de slag met productfotografie? Dan komen deze oprolbare en afwasbare achtergronden van Photography Backdrop Club waarschijnlijk ook van pas. In mijn video vertel ik je er meer over.

Tip: als je er drie koopt, dan krijg je de derde dus helemaal gratis! Daarnaast krijg je via deze link ook nog eens 15 procent korting op jouw bestelling, dus je bestelt er extra voordelig. Deze samenwerking is niet gesponsord, ik deel de tip met jou omdat ik zelf fan ben. Ik heb ondertussen al een mooie collectie opgebouwd.

Neem een kijkje in de webshop: clubb.to/fromlittlelouvain

Leave a comment

0.0/5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.