fbpx

Maak kennis met online marketeer Elien van Littlelouvain

Elien voets van littlelouvain.com

Als jong meisje had ik al een interesse in mode en beauty. Ondernemerschap zit in mijn familie en ik wist gewoon dat ik vroeg of laat zelf iets wou starten. Het plan: later een webshop starten, dat zei ik steeds tegen mezelf. En daar ben ik vandaag wel mee bezig, dus mijn plannetje was op 12-jarige leeftijd toch min of meer al juist.

Er is altijd een drive geweest om nieuwe dingen te leren over ondernemerschap, online marketing en fotografie. In mijn eerste jaar middelbaar kreeg ik van mijn ouders een professionele camera voor mijn goed rapport. Mijn drie zussen, de natuur en huisdieren werden daarna veel gefotografeerd. Duizenden foto’s later ben ik hier nu professioneel mee bezig.

Freelance marketeer voor kmo’s in België en Nederland

Op 21-jarige leeftijd startte ik mijn eigen bedrijf Littlelouvain. Na een verschrikkelijke sollicitatie wist ik het: ik moest en zou zelf iets starten. Dat bracht onzekerheid met zich mee, maar ik ging ervoor. In mijn directe omgeving was niet iedereen overtuigd. Ze dachten: “Elien, waar start jij nu toch mee?” “Zou je niet beter voor een baas gaan werken?”

Maar ik ging mijn droom achterna. Nu werk ik voor meerdere kmo’s in België en Nederland. Mijn diensten: copywriting, social media, fotografie en online marketing. Ik verzorg de online marketing van A tot Z. En daarnaast werk ik op regelmatige basis samen met bedrijven voor mijn blog.

Elien voets freelance marketeer leuven

Geef persoonlijkheid aan jouw merk

Waarom ik dit artikel schrijf? Omdat jouw potentiële klant graag het gezicht achter een merk ziet. Ik zie het spijtig genoeg vaak dat bedrijven alleen maar commercieel zijn ingesteld en hun social media toveren ze dus om in pure verkoopkanalen. Naar verkooppraatjes zijn jouw klanten niet op zoek, social media zijn er zodat je een community kan creëren van een (loyale) fanbase. Ga interactie met ze aan en bouw een vertrouwensrelatie op.

Personal branding is dus echt de sleutel tot succes, je kon in mijn vorige blog al meer lezen over het belang van een duidelijke strategie en identiteit. Ikzelf investeer veel tijd in mijn persoonlijke branding, zo zorg ik steeds voor een goed evenwicht tussen persoonlijke en commerciële posts.

de ‘Why?’ achter jouw bedrijf

Ben je zelf ondernemer en heb je een sterk idee? Bij de start moet je altijd nadenken over de why van jouw bedrijf. Waarom moeten mensen voor jou kiezen? En wie is jouw klant? Omschrijf je diensten zo goed mogelijk zodat potentiële klanten in één oogopslag zien wat jij te bieden hebt. Zo onderscheid je jezelf van de grote massa.

Nog tips nodig? Mijn online marketing artikels lees je hier: www.littlelouvain.com/category/online-marketing/


1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

IG
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.