fbpx

Georganiseerd met Clipbook van Filofax: stel zelf jouw organiser samen

Filofax clipbook organizer

We leven misschien in een digitale wereld maar dat merk ik niet aan mijn bureau. Het ligt hier soms vol met papieren terwijl ik op zich echt georganiseerd ben… Opruimen komt er dan meestal niet van want er zijn te weinig uren in een dag. Ken je het gevoel?

Onlangs ontdekte ik Clipbook van Filofax en mijn fonkelende oogjes verklapten al hoe geïnteresseerd ik was. Met Clipbook stel je jouw organiser volledig zelf samen: je bepaalt de indeling en er is zelfs ruimte voor papieren en een maandelijkse kalender. Ik was al overtuigd en toen las ik nog dat de agenda geen datums bevat en dat er een uitwisbaar pennetje bij de agenda zit. Jep, die moest ik hebben! 🙂

Van de lieve mensen van Filofax mocht ik enkele items testen waaronder de Original A5 organiser Lemon uit de Classic Pastels collectie.

Filofax clipbook organizer (2)

Clipbook: mix & match

Mijn liefde voor stationary items kan ik niet onder stoelen of banken steken. Ik ben het type vrouw dat telkens nieuwe schriftjes koopt, omdat ik het altijd kan gebruiken. Ondertussen stapelen ze hier op, oeps. 😉

In het pakket zaten de volgende items:

Het grote voordeel van Clipbook is dat je de organiser volledig kan personaliseren. De agenda bevat ringetjes en daardoor kan je overbodig papier gemakkelijk verwijderen en zelf papieren toevoegen. Met de gaatjesmaker van Filofax zorg je ervoor dat elk document in jouw agenda past.

De organizer heeft heel wat te bieden: het bestaat uit een transparant schutblad, een to do lijst, lijntjes en ruitjespapier, een contactenlijst, gekleurd papier en natuurlijk een agenda zonder datums. Dat is het handige aan dit systeem: met de uitwisbare pen kan je de agenda eigenlijk steeds blijven gebruiken. De organiser bevat ook een opbergvak en een vakje waar de pen en je sleutels perfect in passen. Daarnaast vind je op het eind ook een klein notitieboekje, gemakkelijk als je snel aantekeningen moet maken.

Ook het bruine notitieboekje bestaat uit ringen en je kan dus gemakkelijk papieren van het boekje in de organizer steken. Als ik notities neem tijdens mijn klantenbezoeken vergeet ik ze meestal op te bergen en dan slingeren ze hier ergens in het rond. Op deze manier kan je echt veel efficiënter werken.

Uitstekende kwaliteit

Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Filofax gehad en het eerste wat mij opviel is de hoge kwaliteit. De organizer bestaat uit dik en kwaliteitsvol leder, het zorgt voor een goede first impression. 🙂

Hoe doe jij dat, georganiseerd blijven? Geef jij de voorkeur aan jouw digitale agenda of komt een papieren agenda toch nog van pas?

Filofax clipbook organizer (1)

* Deze items zijn ontvangen producten, toch werk ik enkel samen met merken waar ik volledig achter sta.

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief

* indicates required

Kruis dit vakje aan

Uitschrijven kan op elk moment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 + dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.