fbpx
Skip to content Skip to footer

{:nl}Uitgetest: de Microsoft Surface Pro 6, een tablet en laptop in één{:}{:en}Tested: the Microsoft Surface Pro 6, a tablet and laptop rolled into one{:}

Coolblue Microsoft Surface Pro 6 uitgetest

Dat ik vaak achter mijn laptop zit is nog een understatement. Als freelancer werk ik toch heel regelmatig van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat om het werk van mijn klanten af te krijgen. Dan kan het wel fijn zijn om in de avondjes vanuit de zetel te werken én op dat moment is een laptop heel handig. Maar eerlijk: het aanbod is zo ruim dat je na een tijd zelf niet meer weet wat goed is. Toen Coolblue me vroeg om de Microsoft Surface Pro 6 uit te testen zei ik uiteraard volmondig ja! Mijn ervaring? Daar vertel ik je vandaag meer over.

Advertisement

De voordelen van de Microsoft Surface Pro 6

Het fijne aan ‘het freelancer zijn’? Elke dag is anders en ik mag regelmatig op klantenbezoek. Tijdens deze maandelijkse meetings noteer ik alle besproken puntjes, maar papieren aantekeningen verdwijnen hier nogal snel. 🙂  Ik zal altijd een sloddervos blijven op dat vlak… In mijn werktas vind je dus geen notitieboekje maar mijn laptop. Omdat ik dit toestel van Coolblue voor jullie mocht testen nam ik het mee naar een van mijn afspraken om de proef op de som te nemen!

Toen ik het toestel voor het eerst gebruikte bleek dat het een aantal grote voordelen heeft:  

  • Het toestel heeft zowel een laptop als tablet functie. Moet je notities nemen? Dan koppel je het toetsenbord snel en gemakkelijk aan het scherm.  Dit toetsenbord is een Type Cover en schaf je apart aan. Surf je liever ‘s avonds vanuit de zetel? Dan is de tablet functie ideaal.
  • Daarnaast is het toestel super compact (12,3” en 770 gram), handig om mee te nemen op verplaatsing! En dus echt handig als ik op klantenbezoek ga, dat bespaart me heel wat ruimte en gewicht in mijn overvolle werktas.
  • Het touchscreen zorgt ervoor dat je snel aantekeningen kan noteren of iets kan uittekenen. Ik was echt verbaasd hoe snel het toestel reageert.
  • Door de lichtsensor kan je ‘s avond ook comfortabel werken, en dat is exact wat ik nodig heb als ik ‘s avonds voor klanten bezig ben.
  • Door de specificaties zijn veel en zware taken geen enkel probleem. Bij andere laptops loopt mijn programma voor fotobewerking vaak vast, frustrerend! Daar heb je bij dit toestel dus geen last van. Dat bespaart heel wat frustratie en tijdverlies!
Mijn ervaring met de Microsoft Surface Pro 6

Mijn ervaring

Zou ik het toestel aanraden? Ja zeker! Het was wel eventjes wennen om terug met Microsoft te werken omdat ik nu Apple gewoon ben, maar ik was het al heel snel terug gewend. En ik ben zelfs aan het twijfelen om zelf een te kopen want het toestel voldoet aan alle verwachtingen. Het is snel, handig en enorm licht, heerlijk om op klantenbezoek mee te nemen! Mijn vriend heeft een vorig model en is zeer tevreden van zijn tablet.

Meer beelden zien? Bekijk dan zeker onderstaande video!

De Microsoft Surface Pro 6 ontdek je op de website van Coolblue.

Liefs, Elien

*Dit is een betaalde samenwerking, maar ik werk enkel samen met bedrijven of producten waar ik 100% achter sta.

1 Comment

Leave a comment

0.0/5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.