fbpx
Skip to content Skip to footer

Hoeveel kost het om social media uit te besteden aan een freelance marketeer?

Je wilt graag je social media/ online marketing uitbesteden, maar je weet niet goed waar je moet beginnen… want er zijn zoveel opties en de prijzen voor pakketten variëren. En kies je bewust voor een vast social media pakket, of kies je voor iemand die op basis van een uurtarief werkt?

Mijn vaste social media pakketten zijn afgestemd op maat van mijn klanten

Ik heb er bewust gekozen om mij volledig te richten naar kleine tot middelgrote bedrijven omdat ik veel belang hecht aan een persoonlijke en flexibele aanpak. Ik werk alleen en als freelancer kan ik dus gemakkelijk mijn planning sturen. Daarnaast is het ook zo dat kleine bedrijven vaak behoefte hebben aan social media, maar geen tijd hebben of niet weten hoe ze dit optimaal kunnen inzetten. Ik help zaakvoerders graag om hun zaak extra naamsbekendheid te geven.

Mijn pakketten worden samengesteld op basis van jouw noden. In de meeste gevallen volstaat social media alleen niet meer en zal je dus moeten investeren in advertenties, blogs en/of nieuwsbrieven. Afhankelijk van jouw behoeften stel ik een maandelijkse pakketprijs op, dat kan al vanaf 500 euro per maand, exclusief btw. Inbegrepen zijn dan 3 posts per week (FB+ Instagram), een contentplanning op maat en een maandelijkse meeting.

Wil je dit basispakket graag aanvullen met een maandelijkse blog, advertentie, Instagram stories, nieuwsbrieven? Dan stel ik voor jou een pakket op maat op.

Social media = naamsbekendheid verkrijgen en een community oprichten

Via social media wil je vooral naamsbekendheid genereren en een goede band opbouwen met je fans. Wil je groeien en nieuwe klanten bereiken? Dan raad ik vaak aan om te starten met social advertising, hiervoor kan je ook bij mij terecht. Ik focus me bewust op social advertising maar voor Google advertising kan ik je wel doorverwijzen naar de juiste mensen.

Een nieuwe doelgroep bereiken aan de hand van advertenties en data

Het is een feit dat je niet al je volgers meer bereikt via social media posts. Het kan heel demotiverend zijn als je maar een bepaald aantal mensen bereikt, en de likes of reacties ook beperkt zijn…

Wil je jouw huidige fans en/ of een nieuwe doelgroep bereiken, dan zal je dus moeten adverteren. Het grote voordeel: Facebook weet heel wat over ons, op basis van data kan Facebook een nieuwe doelgroep voor jou samenstellen die overeenkomstige kenmerken vertoont met jouw huidige websitebezoekers, klantenlijst of Facebookfans. Doordat je heel doelgericht adverteert en de juiste mensen bereikt zal je kost lager zijn.

Hoeveel kost het om social media uit te besteden aan een freelancer?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend, neem contact met mij op en wie weet zien we elkaar snel!

Mail: elien@littlelouvain.com

Gratis marketingtips voor ondernemers

Schrijf je ook zeker in voor mijn gratis marketing tips, die je 1 keer per week in je mailbox krijgt:

Leave a comment

0.0/5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.