fbpx
Skip to content Skip to footer

Zet jij al e-mailmarketing in voor jouw bedrijf?

je kan data best in eigen beheer houden, dat is iets wat ik mijn klanten dikwijls zeg. Want beeld je het volgende in: je hebt een aardig aantal volgers op social media, maar plots beslissen Instagram en Facebook om veranderingen door te voeren. Die zaken heb jij niet in de hand, en dan ben je op dat moment niet veel met dat groot aantal volgers…

Wanneer je e-mailadressen en gegevens verzamelt, dan ben je 100% zeker dat je jouw klanten altijd kan bereiken, wat er ook gebeurt.

In deze video geef ik je een antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom moet je starten met e-mailmarketing?
  • Hoe start je ermee?
  • Hoe verzamel je mailadressen?
  • Hoe stel je een goede mailing op?

Wil je nog meer lezen over e-mailmarketing?

Ik schreef al de volgende artikels:

  1. Hoe je via e-mailmarketing potentiële klanten omzet in klanten (aan de hand van de sales/ marketing funnel)
  2. 6 redenen waarom e-mailmarketing belangrijk is voor jouw bedrijf
  3. Wat is een lead magnet en hoe stel je het op?
E-mailmarketing_ waarom leads verzamelen

Adviesmeetings waarin we samen aan de slag gaan

Ga je liever samen met mij aan de slag? Dat kan ook, via mijn adviesmeetings (op locatie of in Kampenhout bij mij op kantoor) leer ik je alles over e-mailmarketing. Zowel de theorie als praktijk komt aan bod, we stellen samen een (automatische) mailing op zodat je direct zelf aan de slag kan met al de tips.

Schrijf je ook zeker in voor mijn gratis mailings boordevol tips:

Leave a comment

0.0/5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.